titok titok üzente 12 éve

szerintem nem nagyon jóóó ez a várakoztatás mert szokan drepresziósak lesznek tőle.!!!

Válasz

Gyurasits Boglárka üzente 13 éve

Szerintem nem normálisak.... jó persze, elhiszem hogy nagyobb sikert akarnak, de mi meg 4. részt... ez nagy szemétség.. nicsen eszük 2011 november hol van az még na meg 2012 november áááá agyatlanok..:S

Válasz

Zsu Fűzfa üzente 13 éve

Ja és nem mellékes, hogy ha korhatáros, nem tudják megnézni a fiatalok (pl. lányom) a moziba a filmet! Szerintem emiatt is így csinálják, mivel a tinik a fő nézőközönség!

Válasz

Zsu Fűzfa üzente 13 éve

Lányok! Szerintem meg lehet szépen csinálni a filmet úgy hogy nem korhatáros és benne van a nászéjszaka, meg a szülés, több film készült már ilyen témákkal és nem volt benn semmi durva, még nem biztos, hogy a férfi rendező csak az akcióra megy, meglátjátok remek lesz a film, és hogy 2 részt csináltak belőle, hát akkor biztos részletesebben fogják a történetet eljátszani ami szerintem klassz, mert igencsak eseménydús az utolsó rész!
Addig meg várjuk dvd-n a 3. részt !

Válasz

Horváth Orsolya üzente 13 éve

nem lesz korhatáros a film hát az nagyon nem korekt,pedig annak kéne lennie igazad van Veronika.mert akkor semmi értelme sem lesz a fimnek,el rontják a történetet,Bella szülése ,a nászéjszaka a ami a könyvben valósan és szépen le van írva,annak úgy kellene lennie a filmben is,ha nem úgy lesz nem is meg megnézni

Válasz

Horváth Orsolya üzente 13 éve

ez így van,gondolhattuk hogy ez így is lesz,egy sagat nem lehet csak így meg úgy hipp hopp befejezni:)

Válasz

Tóth Veronika üzente 13 éve

Annamária! Te valamit nagyon benéztél! 7 hónapot írt, és nem 2-tőt, és azt sem a dvd kiadására, hanem a film levetítésére.
Amúgy meg most mondjátok már meg, ha nem lesz korhatáros a film, akkor mégis hogyan mutatják be Edward és Bella nászéjszakáját, vagy azt, mikor Bella elcsábítja a férjét, vagy a szülést, vagy bármit is, ami a könyvnek értelmet adott, az élményhez elengedhetetlen!
Ez totálisan felháborító!
És ráadásul már megint egy hü..e férfi rendező, aki persze többre fogja értékelni, h. lehet akciófilmet csinálni a romantikusból :(

Válasz

FArkas Judit üzente 13 éve

Én először a filmet láttam,utána olvastam el a könyvet. Hát.... Sajnálom, hogy sok részt kihagytak a filmből. Annak ellenére, hogy beleszerettem a filmbe, mégis a könyv, hát az csodálatos. Azért nagyon várom a Hajnalhasadás filmjeit, akár angolul is. :)

Válasz

orsos anita üzente 13 éve

ez nagyon szomoruhír én pedig már nagyon megszeretném nézni a Napfogyatkozást látam az előzeteseit és klasz! dehát mit lehet teni ?

Válasz

Gambo Rita üzente 13 éve

Hát ez szívás, de most nem tudunk semmit csinálni.
Addig meg kell elégedni az eddigi részekel:)

Válasz

Kovács Bella üzente 13 éve

Ez nagyon durva! Még több, mint egy év addig!

Válasz

Gubányi Annamária üzente 13 éve

Szerintem tök jó h a napfogyatkozás DVD-re csak 2 hónapot kell várni és ami az utolsó 2 részt illeti nagyobb izgalommal türelemmel és kíváncsisággal várom majd. Szerintem tök szuper h 2 rész lesz belőle....

Válasz